Teaser | MAASTRICHT: Portret van een Europese Stad

Steeds vaker worden er vraagtekens gezet bij de internationalisering van de stad Maastricht. Waar de een vooral kansen ziet, ziet de ander hoe verschillende gemeenschappen steeds minder vaak met elkaar in contact komen. De stad lijkt snel te veranderen. Tijd dus om te kijken hoe Grijs Maastricht daadwerkelijk is. Tijd om te kijken hoe deze internationalisering nu écht wordt ervaren.

Samen met het digitale magazine ‘Are We Europe’ presenteren wij met trots de teaser voor ons aankomende drieluik: MAASTRICHT, Portret van een Europese Stad (of zoals we zelf soms graag zeggen: Portret van een Grijze Stad 😉). Hierin brengen wij de levens van verschillende Maastrichtenaren in beeld en laten wij henzelf vertellen hoe zij kijken naar de stad Maastricht, diens identiteit, en de invloed van de internationalisering op die identiteit.

 

Woon je in de buurt van Maastricht en wil je de première op 9 mei bijwonen? Bekijk dan ons Facebook evenement of het Google aanmeldingsformulier!