Dare to be Grey?

Het maatschappelijk debat verhardt.

Felle discussies over zwarte piet, de vluchtelingenstroom en de plaats van de islam in onze samenleving zijn aan de orde van de dag. Vooral de extremen zijn hoorbaar: zwart en wit drijven het grijze midden met zijn brede diversiteit aan meningen, nuances en identiteiten steeds verder in het nauw.

De campagne Dare to be Grey gaat de polarisatie van de samenleving tegen door een open debat te promoten, waarin ruimte is voor genuanceerde meningen, twijfel en diversiteit en waar mensen echt naar elkaar luisteren. De campagne geeft stem aan de grijze massa tussen de kleine groep zwart- en witdenkers die het debat meestal bepalen.

Dare to be Grey is de winnaar van de Facebook Global Digital Challenge en de Ambassade van de Verdraagzaamheid 2016.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *