Event: Eerste Hulp Bij Polarisatie

De verharding tussen links en rechts, de vluchtelingencrisis of de Zwarte Piet-discussie; polarisatie wordt steeds zichtbaarder en krijgt een steeds grotere invloed. Maar hoe praat je constructief met elkaar onder deze omstandigheden?

Op donderdag 5 Oktober organiseert Dare to be Grey een avond waar we beter leren praten over moeilijke onderwerpen. Op deze avond leert een trainer van House of Deep Democracy jou moeilijke gesprekken gestructureerd te voeren. Met prikkelende onderwerpen gaan wij in verschillende rondes en in kleine groepen de dialoog aan en krijg je een inzicht in de Deep Democracy methode. Verder zullen wij ervoor zorgen dat er een hapje en een drankje klaarstaan.

Entree via Universiteit Bibliotheek, Drift 27, Utrecht (hier zullen vrijwilligers klaarstaan) – Gratis Tickets via: https://www.eventbrite.nl/e/tickets-eerste-hulp-bij-polarisatie-37834122880

Dit evenement wordt georganiseerd door de Beweging, House of Deep Democracy en Dare to be Grey in samenwerking met Gemeente Utrechten Utrecht Centre for Global Challenges – UGlobe.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *