Cele-grey-tion: Dare to be Grey is één jaar oud!

Precies 1 jaar geleden ging Dare to be Grey de lucht in, en dat is natuurlijk reden voor een feestje!

In dat eerste jaar heeft de campagne ongelooflijk veel kunnen bereiken en hebben wij met zijn allen kunnen zien hoe het Grijze Midden van de samenleving, beter dan ooit, van zich heeft laten horen. Het team van Dare to be Grey wil iedereen bedanken die dit met ons heeft gedaan: iedereen die zijn of haar verhaal met ons heeft gedeeld, iedereen die de pagina volgt, iedereen die zich sindsdien heeft uitgesproken, en ook iedereen die de campagne achter de schermen heeft geholpen! Zonder jullie was de stem van het Grijze Midden nooit zo uitbundig groot geworden.

Grijs zijn we met zijn allen, en samen zullen wij ons blijven uitspreken tegen de polarisatie en vóór de Grijze verbinding!

Bedankt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *