Ik Ben… Maarten

Inmiddels heeft Dare to be Grey al veel grijze portretten kunnen tonen, maar wie zijn de mensen achter de schermen van deze campagne nu eigenlijk? Let us introduce ourselves…

Maarten is fotograaf en vormgever voor Dare to be Grey en heeft daarmee het gros van de ‘Ik Ben…’ foto’s op zijn naam staan. Fotograferen is voor hem altijd al een passie geweest: “met foto’s kun je mensen iets laten zien wat ze doorgaans missen. Je kan het gewone opeens tot iets bijzonders maken.” “Verhalen en beelden zijn sterk met elkaar verbonden en ik vind het dan ook een uitdaging om het verhaal van iemand terug te laten komen in zijn of haar foto. Het portretteren van mensen voor de campagne is zeer inspirerend en wanneer je met deze personen spreekt, komt er altijd een bepaald gevoel van positiviteit naar boven. Zo’n positief geluid slaat dan ook aan bij mij; ik word er echt enthousiast van. Door Dare to be Grey merk je opeens hoeveel iedereen eigenlijk wel met elkaar gemeen heeft ondanks alle verschillen die je misschien op het eerste oog ziet.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *