DtbG bij de NOS: “studenten met een plan tegen extremisme”

Met de finaleplaats van een internationale wedstrijd in de pocket weet de oproep van Dare to be Grey om het Grijze Midden te versterken steeds meer aandacht te krijgen. Zo wordt de campagne ook belicht door de NOS:

“Niet iedereen denkt zwart of wit. Er is een grote groep Nederlanders die heel genuanceerd over maatschappelijke onderwerpen denkt. En die groep¬†moet ook z’n mond open trekken.¬†Dat is de boodschap van #DareToBeGrey, een club studenten van de Universiteit Utrecht.”

Met nog een maand te gaan voor de daadwerkelijke finale van de Peer 2 Peer: Challenging Extremism wedstrijd, staat er nog genoeg op de planning voor het team van Dare to be Grey.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *