Wij Zijn… Behn en Ramin

Behn is de eigenaar van restaurant Pampalini aan de Wittevrouwenstraat in Utrecht. Door middel van eten en gezelligheid hoopt hij mensen dichter bij elkaar te brengen: “ik ben zelf iemand die graag eet en met eten bezig is. Ik wil mensen laten genieten van wat ik doe en daarom heb ik ook een open keuken. Zo kunnen de gasten mij zien wanneer ik iets voor hen bereid. Het is de combinatie van aanbieden en verkopen, en mensen blij maken met eten, wat mijn hobby is.”

“Iedereen moet zich allereerst welkom voelen, alle afkomsten, er is niet een bepaalde nationaliteit of doelgroep die hier welkom is. Iedereen is welkom en daarom probeer ik mijn kaart ook zo divers mogelijk te houden. Ik serveer English breakfast, broodjes gezond, wat heel Nederlands is, maar ook Perzische specialiteiten. Niet helemaal Oosters, maar ook niet helemaal Westers. Het is een mix van beide, zodat iedereen sporen terugziet van waar zij vandaan komen.”

Contact met mensen vervult daarnaast een belangrijke rol bij Pampalini: “ik maak graag een praatje met de gasten, maar daar is niet altijd tijd voor. Als ik twee mensen alleen zie zitten, probeer ik hen met elkaar in gesprek te laten gaan en daar komen soms leuke gesprekken uit voort.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *