Dare to be Grey lancering!

Op 25 maart 2016 vond de aftrap van de campagne ‘Dare to be Grey’ plaats op de Stadhuisbrug van Utrecht. Bewapend met flyers, een camera en de eerste online verhalen stond het DtbG team, bestaande uit 21 studenten, paraat om een nieuw, Grijs geluid de samenleving in te brengen:

Het maatschappelijk debat verhardt. Felle discussies over de vluchtelingenstroom en de plaats van de islam in onze samenleving zijn aan de orde van de dag. Vooral de extremen zijn hoorbaar: zwart en wit drijven het grijze midden met zijn brede diversiteit aan meningen, nuances en identiteiten steeds verder in het nauw.

De campagne Dare to be Grey wil deze polarisatie doorbreken. Door een platform te creëren voor persoonlijke verhalen, bieden wij iedereen in het grijze midden een vooraanstaande plaats in het maatschappelijk debat. Kies ook jouw kleur in het grijze midden! Dare to be Grey!

 

Dare to be Grey is vanaf nu te volgen op Facebook, YouTube, Instagram, Twitter, LinkedIn, en natuurlijk onze eigen website.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *